وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

گاز ادارات متخلف قطع شد

معاون مدیریت شبکه راهبری گاز کشور گفت: از ابتدای آذر ماه پایش مصرف گاز در ادارات دولتی آغاز شده که در همین راستا گاز برخی از ادارات دولتی به دلیل افزایش مصرف قطع شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 03
کد خبر: ۲۶۴۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود کاظمی معاون مدیریت شبکه راهبری گاز کشور در برنامه تلویزیونی با بیان اینکه با توجه به ورود توده هوای سرد که از هفته گذشته وارد کشور شده ما شاهد افزایش مصرف گاز در کشور هستیم گفت: در روز گذشته میزان مصرف گاز در کشور به رقم ۵۹۰ میلیون متر مکعب رسید که آما‌رها نشان می‌دهد رکود مصرف شکسته شد و این میزان از مصرف  حدود ۷۰ درصد از  تولید شبکه گاز کشور را تشکیل می‌دهد.

 

وی ادامه داد:  بیشترین میزان مصرف گاز مربوط به بخش خانگی است که باعث شده گاز به بخش‌های مولد و نیروگاه‌ها کمتر اختصاص پیدا کند و در همین راستا از هم وطنان درخواست می‌شود که با ارائه راهکار‌ها  بتوانیم مصرف گاز را در بخش خانگی کنترل و مدیریت کنیم.

 

کاظمی با بیان اینکه یرخی اقدامات را شرکت ملی گاز برای مدیریت مصرف انجام داده است گفت: آبان امسال در مقایسه با سال گذشته دمای هوا گرمتر شده بود، اما باز هم میزان مصرف گاز رکود زده بود.

 

وی ادامه داد: با توجه به افزایش مصرف گاز و ورود جبهه سرد شرکت ملی گاز پایش شرکت‌هاو ادارات دولتی را برای مصرف گاز در دستور کار خود قرار داده است تا تمامی آنها دمای رفاه را رعایت کنندو در صورتی که رعایت نشود در ابتدا اخطار و بعد از آن قطع میکنند.

 

کاظمی اظهار کرد: گاز  تعدادی از شرکت‌های که دمای رفاه را رعایت نکرده‌اند قطع شد که بعد از دادن تعهد مجدد گاز آنها وصل شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار